Veranda’s en Serres

Voor Verandas en Serres kunt u bij ons altijd terecht. Voor elk budget heeft De huiscomponist een veranda.

Wilt u zelf een veranda maken? Dan kunt u bij ons onderdelen bestellen. Een veranda bestaat uit veel onderdelen waaronder: balustrades, muurprofielen, liggers, fundatiepoeren en natuurlijk de dakdelen.

Een Serre onderscheid zich van een veranda in dat deze altijd een uitbouw van een huis is, een veranda kan ook losstaand geplaatst worden.  Een Serre wordt veelal van glas gebouwd en is helemaal dicht, vaak met schuif of inklapbare ruiten. Bij een serre is het ook zo dat het dak over het algemeen licht doorlatend is, veranda’s en terrasoverkappingen zijn juist zonwerend. Voor een serre moet ook een vergunning aangevraagd worden.

Offerte


Aalsmeer, Aerdenhout, Amsterdam, Badhoevedorp, Bennebroek, Bentveld, Bloemendaal, Cruquius, Driehuis, Haarlem, Halfweg, Heemstede, Hillegom, Hoofddorp, Kennemerland, Leiden, Lisse, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Osdorp, Overveen, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Sassenheim, Schalkwijk, Spaarndam, Spaarnwoude, Velserbroek, Vogelenzang, Vijfhuizen, IJmuiden, Zandvoort, Zuid-Holland en Zwanenburg.