• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Doeken voor zonwering

Bij Zonderdeel vindt u een uitgebreid assortiment aan doeken voor zonweringen. Of u nu op zoek bent naar een vervangend doek voor uw bestaande zonwering of naar een nieuw doek voor een zelfgemaakt zonnescherm, wij hebben wat u nodig heeft.

Onze doeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en materialen om perfect aan te sluiten bij uw stijl en behoeften. Ze zijn duurzaam, weerbestendig en bieden uitstekende bescherming tegen de zon, terwijl ze tegelijkertijd een aangename en comfortabele omgeving creëren.

Alle soorten zonwering

Of u nu een doek nodig heeft voor een markies, een rolluik, een veranda- of een terrasoverkapping, wij hebben de juiste oplossing voor u. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van het perfecte doek voor uw zonwering.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op of bezoek onze showroom in Haarlem om ons assortiment aan doeken voor zonweringen te ontdekken. We helpen u graag bij het realiseren van uw zonweringproject!

 

Alle onderdelen voor zonweringssystemen binnen handbereik

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.