• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Serrezonwering onderdelen van zOnderdeel Haarlem

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan onderdelen voor uw serrezonwering. Of u nu een kapotte beugel heeft, een vervangend glaspaneel nodig heeft of een nieuwe motor voor uw automatische zonwering wilt installeren, wij hebben de juiste onderdelen om uw serre weer in topconditie te brengen.

Kwaliteit

Onze onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor verschillende merken en modellen serrezonwering. Met onze betaalbare en duurzame onderdelen kunt u eenvoudig zelf reparaties uitvoeren en de levensduur van uw serrezonwering verlengen.

Advies

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen voor uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom om ons assortiment te ontdekken en uw serrezonwering weer optimaal te laten functioneren!

Alle onderdelen voor zonweringssystemen binnen handbereik

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.