• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Accessoires

Bij zOnderdeel Haarlem kunt u terecht voor een scala aan accessoires voor uw zonwering. Of u nu op zoek bent naar praktische toevoegingen of decoratieve accenten, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw zonwering compleet te maken.

Onze accessoires variëren van handige bedieningsopties zoals afstandsbedieningen en wind- en zonsensoren tot stijlvolle decoratieve elementen zoals sierlijke eindkappen en moderne verlichtingsopties.

Gemak en Functionaliteit

Met onze accessoires kunt u niet alleen de functionaliteit van uw zonwering verbeteren, maar ook de uitstraling ervan aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en de stijl van uw huis of bedrijf.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste accessoires voor uw zonwering. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Haarlem om ons assortiment aan accessoires te ontdekken en uw zonwering naar een hoger niveau te tillen!

 

Alle onderdelen voor zonweringssystemen binnen handbereik

 

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.